1 Mayıs 2014 Perşembe

        Sebamed Q10 Lifting Göz Çevresi Kremi

Merhabalar bugünde  insan vücudunun en hassas bölgelerinden göz altı bakım kremini paylaşmak istedim , daha önceden bi göz altı kremi tecrübem olmadı, o yüzden tanınan bir markanın kremini kullanmak istedim (sebamed)  herkes tarafından duyulan bi marka. Bunun rahatlığıyla denemek istedim. Göz altımda kırışıklık ,morluk gibi sorunlar yok fakat göz  çevrem zaman zaman kuruyor bu sebep mimik   çizgilerini bile kalıcı kırışıklık haline getirebilir. Bende koruma amaçlı bu ürünü kullanıyorum J




Ürün Açıklaması: Q10 göz altı kremi, hassas bir cilde sahip olan göz çevresi için yoğun bakım ve onarım sağlarken, fizyolojik Ph 5.5 değeri cildin bariyer fonksiyonunu destekler ve korur.28 günlük test süresinin sonunda; gözaltı kırışıklıklarında ortalama %32’lik bir azalma tespit edilmiştir. Shea yağı, avakado ve almond yağının doğal ve çok özel lipid kaynakları cildi pürüzsüzleştirir ve besler. Doğal bisabolol; bu çok hassas bölgedeki tahrişi engeller. Mukopolisakkaritlerle kombine olmuş fitopeptidler içeren aktif bileşenler kompleksi, cildi yoğun ve etkili bir şekilde nemlendirir. Kontakt lens kullanıcılarına önerilmektedir. Ideal koruma için günde iki kez kullanımı tavsiye edilir.


yüzük parmağımızla pat pat vurarak kremi iyi bir şekilde yedirirsek göz altı masajı da yapmış oluruz :) buda kremi düzgün kullandığımızda günde 2 kere (sabah ve akşam)
 faydasını daha hızlı gösterecektir.

Kremin nemlendirmesinden çok memnun kaldım.Hafif bir kokusu var,hafif de bir kıvamı sürdükten 2 dk sonra gibi bir süreyle makyaj bile yapılabiliyor:)


 

bendeki sonuçlara bakacak olursak ;
       Sürdüğümde göz çevrem oldukça canlı ve daha sıkı görünüyor . Kırışıklık olmadığı için kırışıklara nasıl bir sonuç veriyor onun hakkında bi bilgim yok . Kırışıklarla ilgili bilgisi olanlarda benimle paylaşırsa sevinirim JJ Cildim hassas olmasına rağmen herhangi bir sorunla  (tahriş,fazla yağlanma, vs. ) karşılaşmadım , sorunlar  bizden uzak olsun :) daha iyisini buluncaya kadar  kullanmaya devam edecem :) 

     Sizlerde   Anti-aging etkili  göz çevresi kremi ve güzel göz altı nemlendiricisi arıyorsanız  fiyatı oldukça uygun 20 -23 Tl arasında denenebilir bi krem J


              
          Tekrar  görüşmek dileğiyle
                                           HOŞÇAKALIN J



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder